Grøn Proces


Til gavn for kunder, medarbejdere og firma.
Vores redskab til produktionsforberedelse
og projektstyring.

Læs mere her

Temadag med fokus på samarbejde og arbejdsmiljø

1. juli var hele firmaet samlet på Ollerupvej til den årlige håndværkerdag. Dagen stod på en relancering af Grøn Proces med fokus på samarbejde.
HP Byg arbejder gennem projektet Grøn Proces målrettet med at optimere vores processer for at sikre bedre produktion og projektstyring samt styrke vores evne til at indgå i forskellige samarbejdsformer til gavn for kunder og virksomhed.

Dagens program bestod af en række aktiviteter:

Efter en fælles ”opvarmning” gik en lille konkurrence i gang, hvor man på hold, blandet mellem funktionærer og håndværkere, skulle rundt og finde poster.
Der blev dog først afholdt opstartsmøde, hvor
både forventninger og dagens mål for point Kunne afklares og fastlægges. Der var både bemandende samarbejdsøvelser og poster der skulle findes i det omkringliggende område ved hjælp af kort eller gps. Trods et lidt fugtigt vejr, var humøret højt og der blev knoklet på. For selvom det ikke var byggeri, kunne et godt procesmøde inden en øvelse, være forskellen på succes og fiasko. Halvvejs var der ligeledes mulighed for at evaluere holdets præstation og justere forventningerne, så man ramte sit mål bedst muligt.

Efter en dag fuld af anderledes oplevelser, og hvor samarbejde blev sat på en prøve, blev der naturligvis fundet en vinder som nu har håneretten det næste stykke tid.
Vinderholdet

Dagen sluttede ved den
store grill med nygrillet kød og et glas koldt fadøl.

         
     
Ollerupvej 8
DK-9220  Aalborg Ø
      email  info@h-p.dk      tel +45 96 25 15 00
CVR-13674671