Grøn Proces


Til gavn for kunder, medarbejdere og firma.
Vores redskab til produktionsforberedelse
og projektstyring.

Læs mere her

Aflevering af RebildPorten

Den 22. april blev Rebild Porten afleveret til bygherren. Byggeriet startede op i august 2012 og er udført i totalentreprise. Projektet er tegnet af Cebra arkitekterne fra Aarhus. Totalentreprisen har omfattet både byggeriet formidlingsdelen, herunder produktion af APP med områdets tilbud, produktion af møbler i samme materialer som de udvendige facader samt design og montering af alt formidlingsmaterialet, såsom plancher, glasudsmykninger, plantedekorationer og AV udstyr.

Byggeriet skal fungere som et arkitektonisk vartegn og virke som velkomstbygning for Rebild bakker og Rold skov. Bygningen er udført med trækonstruktioner i 300x300mm gran fældet i Rold Skov. Udformningen af facaderne skal lede ens tanker hen på skovens grene.

 
Bygningen har en overdækket terrasse/velkomstområde på knap 200m2 hvor der er opstillet en nyfortolkning af ”øjetræet”. Sagnet om det oprindelige Øjetræ er, at hvis man som barn kravler igennem ”øjet” får man ikke engelsk syge. Det nye øjetræ er også udformet således, at børn kan kravle igennem det og denne gang siger det lyde når man kravler igennem det.
 
Allerede før afleveringen kunne håndværkerne se, at en stor del af de årligt ca. 300.000 besøgende i Rebild Bakker, var så interesseret i at se bygningen på nærmere hold, at de gerne forcerede byggepladsens mudder for at komme op og klappe på trækonstruktionerne.

 
Bygningen kommer til at huse Rebild Turistbureau og indvies og åbnes den 1. juni 2013.

 
         
     
Ollerupvej 8
DK-9220  Aalborg Ø
      email  info@h-p.dk      tel +45 96 25 15 00
CVR-13674671