Nyhedsoversigt

HP Byg er en virksomhed i konstant bevægelse med mange nye og spændende tiltag. Her kan du følge med i hvad der sker internt såvel som eksternt hos HP Byg.

  • 12/03/2024

    Nyheder

    Fra praktik til projektleder
    Historien om Anders Chris­tensen og Jannik Mose Skov handler om to studerende, der startede som praktikanter og fortsatte som studentermedhjælpere – og som nu er fastansatte projektledere på et af HP Bygs mest synlige projekter i Aalborg.

  • 06/03/2024

    Nyheder

    Stabil og positiv udvikling hos HP Byg skaber godt fundament
    ”Kort fortalt var 2023 et godt år”, fortæller HP Bygs adm. direktør, Carsten Elgaard Sørensen. Omsætningen dykkede, men den nordjyske entreprenør slutter med et tocifret millionresultat, som ligger over prognoserne. Samtidigt blev året brugt på at styrke fundamentet yderligere.

  • 12/01/2024

    Nyheder

    Kendt Aalborg-bygning renoveres til svanemærkede boliger
    En historisk bygning, som de fleste aalborgensere kender: Den har rødder i byens industrialisering og i dens status som universitetsby – og nu bliver den renoveret og bygget om til svanemærkede boliger.

  • 08/01/2024

    Nyheder

    Ny arbejdsmiljøchef hos HP Byg – arbejdsmiljø- og proceschef bliver HR-chef
    Søren Fiil Visby, som i snart 10 år har arbejdet med sikkerhed hos HP Byg, er netop blevet udnævnt til HR-chef. Ny arbejdsmiljøchef bliver Søren Kristensen, som har mange års erfaring med sikkerhed og arbejdsmiljø inden for byggeriet.

  • 25/08/2023

    Nyheder

    Fælles indsats og nye ordrer bringer HP Byg tilbage på sporet
    Efter en fælles indsats i kombination med et forår med nye ordrer er HP Byg godt på vej til at indfri de positive forventninger for 2023.

  • 02/08/2023

    Nyheder

    Mange grunde til at vælge praktik hos HP Byg
    Bygningskonstruktøruddannelsens 6. semester består af 20 ugers praktik. To gange om året tager HP Byg imod et hold studer­ende, som typisk bliver tilknyttet én eller flere byggepladser. Læs om de oplevelser og erfaringer, som tre af de studerende har fået med sig fra praktikken.

  • 15/06/2023

    Nyheder

    Nye titler – og ét nyt ansigt – i HP Bygs organisation
    I den seneste tid har vi foretaget en række ændringer i HP Bygs organisation – og der er kommet et nyt ansigt til.

  • 31/03/2023

    Nyheder

    For 70 år siden…
    I disse dage er det 70 år siden, at Henning Pedersen – med en startkapital på 1.500 kroner – grundlagde sit firma i Harken ved Hjørring. Der er sket meget siden dengang – men de gamle dyder gælder stadig.

  • 13/03/2023

    Nyheder

    HP Byg justerer og optimerer efter første underskud i 10 år
    For HP Byg har de seneste 10 år budt på vækst og positiv bundlinje. I 2022-regnskabet fortsætter væksten; men resultatet er rødt. Med opbakning fra ejerkredsen er der gennemført en række tiltag – de tabsgivende projekter er afklaret – og nu handler det om at sikre lønsomheden.

  • 06/02/2023

    Nyheder

    139 boliger i Hedehusene opnår DGNB-guld
    Teglværkskanten, som består af både etageboliger og rækkehuse, er en del af den helt nye bydel, Nærheden i Hedehusene. Byggeriet, som har et samlet boligareal på 11.200 m2, er opført af HP Byg i totalentreprise – og det har netop modtaget certifikatet, der beviser, at det lever op til DGNB-guld.

  • 30/11/2022

    Nyheder

    HP Byg er første entreprenør i Klimaalliancen Aalborg
    Som den første entreprenør har HP Byg skrevet under på en partnerskabsaftale med Klimaalliancen Aalborg. Klimaalliancen blev søsat tidligere i år, og formålet er – gennem gensidigt forpligtende partnerskabsaftaler – at reducere udledningen af drivhusgasser.

  • 09/11/2022

    Nyheder

    HP Byg er klar til mere bæredygtighed i byggerier og proces
    Affaldshåndtering, energiforbrug og udledning af CO2 – byggebranchen har et stort potentiale for at gøre en forskel på mange parametre. Som entreprenør optimerer vi processer og arbejdsgange – og vi arbejder bredt for at leve op til fremtidens krav om bæredygtige tiltag.